Rólunk

  • 1987-ben végeztem az ELTE ÁJTK nappali tagozatán, és 1991.óta ügyvédként tevékenykedem a Budapesti Ügyvédi Kamara tagjaként..Szakmai karrierem egyik állomásaként rövid ideig vezető jogtanácsosként dolgoztam egy nagy cégnél, de a legtöbb időt független ügyvédként tevékenykedtem, és képviseltem megbízóim érdekeit.


    Számtalan peren kívüli megállapodás, per, hatósági eljárás, közigazgatási felülvizsgálati per, és Kúria előtti ügyben szerzett tapasztalat, és gyakorlat, és legtöbb esetben siker áll mögöttem. Legnagyobb sikernek azonban azt tekintem, hogy mintegy 20 éves gyakorlatom során számtalan ügyfelem rendszeresen visszajár hozzám, és minden esedékes jogi ügyét velem intézteti .A kialakult kölcsönös bizalmi helyzet következtében több család "családi ügyvédjévé"váltam Magyarországon, Kanadában, és Belgiumban is.


    Legfőbb elvem a diszkréció, az empátia és a siker-orientáltság a jogszabályok adta keretek között.


    Képviselet során arra törekszem, hogy maximálisan azonosuljak ügyfeleim problémáival, és a legjobb szakmai tudásom szerint képviseljem jogi érdekeiket bíróságok, hatóságok, vagy vitás partnereik előtt.


     Zuglói irodám  nemrég átköltözött az Oktogonra, az Andrássy út 46. szám alá, ahol bejelentkezés alapján fogadok magyar és külföldi  ügyfeleket, angol nyelven is.